Het sollicitatiegesprek wat ik eerder had bij Search in Heeswijk is na de eerste ronde gestrand. Ik ga volle moed verder met zoeken en zit ondertussen niet stil.

Al Jazeera
3D-huisGisteren en vandaag (19 en 20 juni) ben ik op pad met een verslaggever van Al Jazeera en een cameraman.

Donderdag waren we in Amsterdam om een item te maken over het 3D-huis dat daar wordt geprint. Fantastisch om te zien. Vandaag, vrijdag, zijn we in Den Haag bij het Mauritshuis dat na twee jaar opnieuw opengaat voor publiek. Naast veel schilderijen van onder andere Rubens, hangt in het museum ook het beroemde schilderij van Vermeer ‘Het meisje met de parel’. De verslaggever van Al Jazeera maakt van beide onderwerpen een nieuwsitem.

Heropening Mauritshuis

 

Kanaalhuis wordt in 3D geprint

 

Meisje met parelMijn rol? Als producer ondersteun ik de crew daar waar nodig: van het regelen van interviews tot het kopen van een treinkaartje. Eigenlijk moet ik er voor zorgen dat de jongens hun werk naar behoren kunnen uitvoeren.

Na vanavond is dit project afgerond en komt er hopelijk binnenkort weer een leuk project aan. Wat me meteen aan het denken zet. Wordt het toch tijd om me definitief als freelancer te registreren?