Foto: Breda nieuws.nl

Foto: Breda nieuws.nl

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het is een cliché, maar uiteindelijk lever ik toch weer het bewijs dat het echt wel klopt. Ik ben namelijk sinds maart als redacteur gestart bij Breda nieuws.nl. Een vriend wees mij op de vacature van zijn neef. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat het om een betaalde baan zou gaan, besloot ik er toch voor te gaan. En ik heb nog geen seconde spijt.

Versterking
De website heeft ruim een jaar stilgelegen, dus de komende maanden moeten we flink zwoegen om weer enigszins mee te tellen in het Bredase en dat lukt gestaag. Inmiddels is de redactie versterkt met een aantal extra vrijwilligers en zijn we zover dat ieder van ons een aantal rubrieken onder zijn hoede heeft.

Cultuur en Horeca
Ik ga me de komende tijd vooral toeleggen op enerzijds eindredactie en anderzijds het schrijven van artikelen voor de rubrieken ‘Cultuur’ en ‘Horeca’. Mijn allereerste artikel ging overigens over Breda Barst. Niet geheel toevallig, aangezien ik daar vorig jaar september een weekend achter de bar en de bonnenverkoop heb gewerkt. Overigens ook als vrijwilliger… Andere evenementen die op de planning staan zijn onder meer de Redhead Day in september, Breda Live en natuurlijk Palm Parkies in het Valkenbergpark.

In eerste instantie allemaal nog op vrijwillige basis. Wat de toekomst brengt, is afwachten maar hopelijk levert het op termijn ook iets op. Al was het maar klanten of wie weet, die ene vast baan voor een paar uur per week! Ook dat is nog steeds welkom…