BodybuildingSoms kom je als redacteur op bijzondere plekken. Of krijg je de kans om een kijkje te nemen in een ‘vreemde keuken’. Het doet me denken aan het tv-programma ‘Toegang voor Onbevoegden’ van Omroep Brabant, waar ik jarenlang aan meewerkte als bureauredacteur. Afgelopen zondag was weer zo’n moment.

Kampioenschap Bodybuilding
Een vriendin van me had gevraagd of ik zin had om een dagje mee te helpen tijdens Walter’s Open  Holland Cup in het Chassé Theater in Breda. Tijdens de Holland Cup gaan bodybuilders met elkaar de strijd aan. Daarnaast zouden nog verschillende demonstraties te zien zijn van onder meer Krav Maga, bankdrukken en worstelen. En er vond ook een wedstrijd Cross Fit plaats.

Spierballen en bruine lijven
Dat wilde ik wel… Zeker toen ze me zei dat ik mannen mocht ‘bruin spuiten’.  Dat ‘feestje’ ging helaas niet door. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat achteraf gezien ook helemaal niet erg vond… Het blijft een apart volkje, die bodybuilders. Ontzettend aardige lui hoor, maar nee. Spierballen en bruine lijven? Het is niet aan mij besteed. Hoe ik de dag uiteindelijk beleefd heb? Dat lees je in het artikel dat ik schreef voor BredaNieuws.nl.