Het afgelopen anderhalf jaar is er veel gebeurd. Mijn Facebook-pagina bestaat nog steeds, maar heeft een hele tijd stilgelegen vanaf het moment dat ik een baan kreeg. Ja, op 1 oktober 2014 gebeurde het dan toch.

Ik ging aan de slag als PR-medewerker/verkoopster bij Goudsmederij Juwelier Bommel in Veldhoven. Ik werd aangenomen om de Facebookpagina nieuw leven in te blazen en om de website verder uit te bouwen. Daarnaast zou ik nog wat administratief werk verrichten en incidenteel als verkoopster ingezet worden. Dat laatste gebeurde vaker dan ik had verwacht. Verkoopster is niet mijn ding en dat zal het ook nooit worden. Hoewel ik hele collega’s had, voelde ik met niet op mijn plek. Als geluk bij een ongeluk, kreeg ik ergens in november een baan aangeboden via een vriendin waarmee ik tijdens mijn studie in Gent op kamers woonde.

Op 1 februari 1014 ben ik bij NoX PR & Content als copywriter begonnen. In de hoedanigheid van ghostwriter schrijf ik allerlei soorten teksten voor klanten in de ICT en industriële sector. De teksten variëren van blogs tot persberichten en van columns tot (opinie)artikelen. Omdat het om een vervanging van een zwangerschapsverlof gaat, moet ik noodgedwongen weer op zoek naar een baan. De zoektocht begint van voor af aan…